Regisztráljon most! | Termék előzetes | Gazdaságos hotelek listája
Élénk üzlet
A HKTDC Nemzetközi ICT Expo-ja elmulaszthatatlan esemény. A 2009-es kiállításon 16 ország több mint 560 kiállítója mutatta be a legjobb megoldásokat az üzleti informatika és a kommunikáció technológia területén.

Azonnali kapcsolat
Segítve a jobb és gyorsabb tájékozódást, a kiállítást az alábbi szekciókra osztottuk:
  • Vállalati megoldások
  • Számítógépek és perifériák
  • Telekommunikáció, hálózati és vezetéknélküli technológiák
  • IT Outsouring
  • Digitális szórakoztatás & multimédia
  • E-logisztika & e-kereskedelmi megoldások
  • Home-grown innovációk
  • Kereskedelmi szolgáltatások

Információcsere
Életbevágó, hogy lépést tartson a legfrissebb üzleti és technikai trendekkel, ami különösen igaz a dinamikusan fejlődő ICT szektorra. Ezért az Expon számos, iparági szakértők által tartott előadáson vehet részt, ezáltal is értesülve az éppen aktuális kérdésekről.

Segítő kéz
Az Expo egyik népszerű rendezvénye az SME IT Clinic, amely ingyenes személyreszabott konzultációt kínál az érdeklődő kis-és középvállalkozásoknak, hogy hogyan tudják fejleszteni az üzleti hatékonyságot a modern ICT rendszerek és megoldások segítségével.

Összehangolt beszerzés
Bővítse üzleti lehetőségeit az egy időben megrendezésre kerülő HKTDC Hongkongi Tavaszi Elektronikai Kiállítás és a HKTDC Hongkongi Nemzetközi Világítástechnikai Kiállítás meglátogatásával, amelyeknek szintén a belvárosi Hong Kong Convention and Exhibition Centre ad otthont.

Lépjen most!
Regisztráljon 2010. március 22.-e előtt, hogy még időben megkapja ingyenes belépőjét.

Exkluzív utazási támogatások kereskedelmi látogatóknak
A HKTDC számos különböző ösztönző programot kínál a kiállítás látogatóinak, mely kedvezményes hotel és repülőjegy árakat foglal magában. További információért, kérjük, keresse fel a legközelebbi HKTDC irodát.

Speciális repülőjegy ajánlat
A Cathay Pacific Airways és testvér légitársasága, a Dragonair, kivételes repülőjegyárakat ajánl Önnek turista és business osztályon egyaránt. Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, kattintson a http://events.cathaypacific.com linkre és írja be a MICE062 kódot a kedvezményes jegyárakért

Sourcing On the Go - Tailor-made Exhibition Info On Your Mobile
Smartphone Info Site
A HKTDC Smartphone Info Site-tal Ön előregisztrálhat kiállításainkra, és megkaphatja ingyenes belépőjét bárhol, bármikor. Értesülhet a HKTDC kiállításairól, rendezvények időpontjáról, kiállítói listákról, illetve egyéb hasznos információkról, amelyek megkönnyíthetik hongkongi utazását.

Töltse le a HKTDC FAIRS -t
most!

Mobile Info Site
A HKTDC Mobile Info Site – on: hktdc.com/wap/en 30 kiállításunkról információkat már most is elérhet. Kérjük, látogasson el az oldalra és böngésszen, hogy megkaphassa ingyenes belépőjét.

hktdc.com Egyedi Sourcing szolgáltatás
Könnyedén megtalálhatja a keresett termékeket a kiállítók listájának segítségével, melyen megtalálhatók a standok számai és a termékek képei is. Keresse ezt a barátságos jelet.

További információ
Balázs Beáta (36) 1 224 7766

RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department